Μεγάλο διπλό του ΟΦΑ στον Ζαρό

Ο ΟΦΑ επέστρεψε στις επιτυχίες, φεύγοντας με μεγάλη εκτός έδρας νίκη από τον Ζαρό.

20/10/2024-16:00
Α2 ΕΠΣΗ – 2024-25 | Αγωνιστική 5
Ημίχρονο: 0-2
ΖΑΡΟΣ
1
ΟΦ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ
2
Τελικό
 

Η ομάδα του Αρκαλοχωρίου πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό, παίρνοντας το τρίποντο στην πάντα δύσκολη έδρα του Ζαρού, αντιδρώντας με τον καλύτερο τρόπο μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Χαραυγή.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Κενδριστάκης σκόραρε, βάζοντας σε θέση οδηγού τον ΟΦΑ.

Μάλιστα σε ένα ιδανικό σημείο, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο ΟΦΑ χτύπησε ξανά, σκοράροντας με τον Ελευθερίου για το 0-2, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, παίρνοντας σαφές προβάδισμα νίκης. Ωστόσο στη συγκεκριμένη φάση ο Ελευθερίου αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, καθώς ο διαιτητής υποστήριξε πως πέταξε μπουκάλι στην κερκίδα.

Ο Ζαρός ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο μέρος και προσπάθησε να βγάλει αντίδραση. Η ομάδα του Στέλιου Ανωγειανάκη μπόρεσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι μειώνοντας με τον Παντελίδη στο 80′, δεν μπόρεσε όμως να πετύχει κάτι περισσότερο, με τον ΟΦΑ να κρατάει μέχρι το φινάλε τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη, παρότι έπαιξε για όλο το δεύτερο μέρος με παίκτη λιγότερο. Μάλιστα είχε ευκαιρία και για άλλο τέρμα, όταν ο Αουίντα στο 62′ σημάδεψε το δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P