Α1 ΕΠΣΗ ΜΟΙΡΕΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Μεγάλη ανατροπή της Χερσονήσου στο τελευταίο παιχνίδι του Παπακώστα

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Μεγάλη ανατροπή της Χερσονήσου στο τελευταίο παιχνίδι του Παπακώστα
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ο Απόστολος Παπακώστας είδε την ομάδα του να προηγείται με δύο γκολ και τελικά να χάνει από την Χερσόνησο, ολοκληρώνοντας μεγάλη ανατροπή.

Οι Μοίρες προηγήθηκαν στο 21′ και στο 25′ με τα γκολ των Καργάκη και Χαλκιαδάκη, με τον Αγριμάκη να μειώνει πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Χερσόνησος ανέβασε στροφές και αρχικά στο 50′ με τον Τραπιέρη έφερε το ματς στα ίσα, με τον τερματοφύλακα των Μοιρών να κάνει κακό διώξιμο της μπάλας, χτυπώντας στον Παπαδομανωλάκη, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του.

Συνθέσεις αγώνα Άνοιγμα αγώνα
Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Διάβασε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις στο GRANDSPORT, παρακολούθησε αγώνες στο matchcenter και δες βαθμολογίες, πρόγραμμα και αποτελέσματα για τη Γ Εθνική, τον ΟΦΗ και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα