Στα πέναλτι «πέρασε» ο ΟΦΑΜ

Στην διαδικασία των πέναλτι πήρε τη νίκη απέναντι στις Δαφνές ο ΟΦΑΜ.

16/10/2024-16:00
Ημίχρονο: 0-0 Τελικό: 0-0
ΔΑΦΝΕΣ
0
ΟΦΑΜ
0
Πέναλτι 2-4
Γκολ
122'
Γκολ (με πέναλτι)
124'
Γκολ (με πέναλτι)
Γκολ (με πέναλτι)
125'
126'
Γκολ (με πέναλτι)
Γκολ (με πέναλτι)
127'
128'
Γκολ (με πέναλτι)
 

Με τις Δαφνές να είναι καλύτερες μέχρι την αποβολή του Άγγελου Κουρουγκιαβούρη, ο ΟΦΑΜ «κατάφερε» να πάρει στα πέναλτι τους γηπεδούχους και να πάρει την πρόκριση, με τις δύο αποκρούσεις του Ξημέρη.

Πιο δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι Δαφνές, που από τα πρώτα λεπτά είχαν την κυριαρχία των φάσεων, κυρίως με τις προσπάθειες του Άγγελου Κουρουγκιαβούρη.

Αν και ο ΟΦΑΜ σκόραρε στο 24′ με τον Λουκογεωργάκη, το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με την επόμενη φάση των φιλοξενούμενων να «έρχεται» με τον Σφενδυλάκη στο 53′, με τον Κεφαλιανό να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Από το 70ο λεπτό και μετά, ο ΟΦΑΜ «ανέβασε» στροφές, που με τον Λεμονάκη και τον Πανταζή είχαν σημαντικές ευκαιρίες στο 69′ και 88′, αντίστοιχα, ενώ ενδιάμεσα ο Τσαγκαράκης και ο Φεϊζουλλάου δοκίμασαν τα δικά τους πόδια σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, με τον Ξημέρη να διώχνει δύσκολα.

Στο 86′ οι Δαφνές έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο Κουρουγκιαβούρης δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη μετά από μαρκάρισμα πάνω στον Μπακαλάκη.

Στην παράταση, ο ΟΦΑΜ ήταν καλύτερος, με τον Λεμονάκη να έχει δύο καλές ευκαιρίες να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, όμως ο Κεφαλιανός φώναξε «παρών».

Οι εκτελέσεις των πέναλτι:

Δαφνές: Αργυρούδης (Χ), Βολυράκης (Χ), Φεϊζουλλάου, Χατζηβασίλης

ΟΦΑΜ: Μπρης, Γιαννόπουλος, Στρατηγάκης, Μπακαλάκης

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P