Θ. Πατινιώτης: «Έχω δίψα για ποδόσφαιρο»

Στο παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Αστέρα Ρεθύμνου, την μεγάλη αποχή από τη δράση αλλά και τους στόχους του ΠΟΑ, αναφέρθηκε ο Θανάσης Πατινιώτης, μιλώντας στο Grandsport.gr, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχουν φαβορί για τον τίτλο.

Ο ικανός ποδοσφαιριστής των πρασίνων, αναφορικά με το παιχνίδι με τον Αστέρα, ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να είναι σοβαροί από το πρώτο λεπτό για να πάρουν τους τρεις βαθμούς που θέλουν, ενώ χαρακτήρισε ως άτυχο το 2-2 με τον Άρη Σούδας, με τον τρόπο που ήρθε.

Επιπλέον, όσο αναφορά την αποχή πέντε μηνών από την «δράση» το χαρακτήρισε ως κάτι ιδιαίτερα λυπηρό και ευχήθηκε να μην ξαναγυρίσουμε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, προσθέτοντας πως ο ίδιος έχει δίψα για ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζουμε, ο αγώνας Αστέρας Ρεθύμνου-ΠΟΑ θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Απριλίου, αντί για Κυριακή που είχε αρχικά οριστεί.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου που ακολουθεί: «προερχόμαστε από ένα άτυχο αποτέλεσμα με τον τρόπο που ήρθε για εμάς. Θα πάμε σε μία δύσκολη έδρα και πρέπει να είμαστε σοβαροί από το πρώτο λεπτό. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουμε ψηλά βαθμολογικά».

Για το πως είναι για έναν ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται μετά από πέντε μήνες αποχή, ο ίδιος τόνισε: «είναι πολύ λυπηρό δυστυχώς και εύχομαι να μην ξαναγυρίσουμε σε αυτή την δύσκολη περίοδο που ζήσαμε όλοι μας. Προσωπικά, έχω δίψα για ποδόσφαιρο και να βοηθήσω την ομάδα μου στο 100% να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της».

Αναφέρθηκες στους στόχους, ποιοι είναι αυτοί; «οι στόχοι της ομάδας είναι να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους της ομάδας».

Ποιους θα χαρακτήριζες φαβορί για τον τίτλο; «δεν θεωρώ κάποιον φαβορί. Οι ομάδες πάνω-κάτω βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και ειδικά τώρα με αυτή τη μεγάλη αποχή που είχαμε. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για όλους. Με μία νίκη πας για πρωτάθλημα και με μία ήττα παίζεις για την σωτηρία…».