Α2 ΕΠΣΗ ΑΕ ΠΕΝΤΑΧΩΡΙΟΥ

Μεγάλη ικανοποίηση για το πρώτο «τρίποντο»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Μεγάλη ικανοποίηση για το πρώτο «τρίποντο»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Η Παλιανή πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, με τον Φραγκίσκο Ποτηράκη να μένει αρκετά ικανοποιημένος από την ομάδα του.

Τους πρώτους της βαθμούς πήρε η Παλιανή στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ για τη φετινή σεζόν, που συνδυάστηκε με νίκη απέναντι στα Δειλινά, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τελικό σκορ 2-0.

Ο Φραγκίσκος Ποτηράκης έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, που δούλεψαν μέσα από τις προπονήσεις τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, καθώς είχε ρεπό στην 3η αγωνιστική.

Το «τρίποντο» απέναντι στους «πράσινους» δίνει ψυχολογία στην ομάδα της Παλιανής, που θα συνεχίσει τη δουλειά για να εμφανιστεί ακόμα καλύτερη στο παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΑΕ ΠΕΝΤΑΧΩΡΙΟΥ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα