Ο Άρης Πετρούπολης φιλοξενήθηκε από τον Ρεθυμνιακό στη Σοχώρα καταφέρνοντας να πάρει δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 0-1.
Ο Ρεθυμνιακός είχε φάση διαρκείας στο 9ο λεπτό με τα σουτ του Ντότη και Σηφακάκη να απειλούν την εστία του Άρη Πετρούπολης. Η επόμενη φάση ήταν για τον Άρη Πετρούπολης με τον Ντάουντα να σουτάρει και ο Τζελέπης έδιωξε φανταστικά σε κόρνερ.
Άρης και Ρεθυμνιακός είχαν αρκετές φάσεις στην συνέχεια με τον Άρη να βρίσκει δίχτυα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Τσιλιγκίρη μετά τον γύρισμα του Νιγηριανού Ντάουντα.
Στο δεύτερο μέρος, ο Ρεθυμνιακός προσπάθησε να ισοφαρίσει το εις βάρος του 0-1, απειλώντας με τον Λαμπίρη στο 60ο λεπτό. Ρεθυμνιακός και Άρης είχαν αρκετές φάσεις, με τον δεύτερο να κάνει καλή διαχείριση του σκορ και να παίρνει «διπλό» στο Ρέθυμνο με την λήξη του αγώνα.
ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ
- Τζελέπης Γιώργος
- Πρινιανάκης Κώστας
84'
- Λαμπίρης Θωμάς
- Κώτσιος Θανάσης
- Γαβαλάς Αντώνιος
63'
- Κωστάκης Ζαχαρίας
63'
- Σηφακάκης Ιωσήφ
63'
- Ντότης Βασίλης
- Πολύζος Αγαθοκλής
- Κουκουράκης Μιχαήλ
- Μεργέμογλου Κώστας
84'
Αναπληρωματικοί
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
- Παχατούρας Αναστάσιος
- Ραυτόπουλος Δημήτριος
46'
- Τσουβαλτσίδης Χριστόφορος
65'
- Ντόι Κωνσταντίνος
- Ανδρέου Γιάννης
- Αρναρέλλης Αλέξανδρος
79'
- Γκοτσούλιας Γιάννης
- Σκεντεράι Λουάν
- Τσίτσαρης Κώστας
- Τσιλιγκίρης Ηλίας
79'
- Ντάουντα Αμπιόλα
80'
Αναπληρωματικοί
- Μενάι Κριστιάν
65'
- Δρίκος Θανάσης
79'
- Βλαχομήτρος Ανδρέας
79'
- Κολλάς Χρήστος
80'
- Μουστάκης Χρήστος
46'















































