Επέστρεψε στον Ηρόδοτο ο Αργκιλέσι!

Η ομάδα του Ηροδότου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνιελ Αργκιλέσι, ο οποίος μάλιστα επιστρέφει στο σωματείο της Νέας Αλικαρνασσού, καθώς αγωνίστηκε στην ομάδα για δύο σεζόν.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, μετά τον Ηρόδοτο, με τον οποίο αγωνίστηκε τόσο στη Γ Εθνική, όσο και στη Β Εθνική, μετά το πέρασμα του από τον Ηρόδοτο, αγωνίστηκε με τη φανέλα το Φωστήρα, ενώ το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον ΟΦ Ιεράπετρας, από τον οποίο αποχώρησε πριν περίπου δύο μήνες.

Ο αμυντικός μέσος, επέστρεψε μετά από περίπου δύο χρόνια στους «κυανόλευκους», προκειμένου να τους βοηθήσει στην προσπάθεια τους στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Μεταγραφική ενίσχυση με την επιστροφή του Ντάνιελ Αργκιλέσι!

Η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει την απόκτηση του Ντάνιελ Αργκιλέσι. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ-19 της Τράπανι, ομάδα Β’ Εθνικής του Ιταλικού πρωταθλήματος και το 2016 ήρθε στον Αλμυρό.

Το καλοκαίρι του 2017 αποκτήθηκε από τον ΗΡΟΔΟΤΟ και η συμβολή του ήταν σημαντική τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής όσο και στα μπαράζ που επιτεύχθηκε η ιστορική άνοδο της ομάδα μας στην Β’ Εθνική κατηγορία, ενώ και την ποδοσφαιρική σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε πάλι με την ομάδα μας στην Β’ Εθνική κατηγορία. Την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020, βρισκόταν στην ομάδα του Φωστήρα και το περασμένο καλοκαιρό πήγε στον Ο.Φ. Ιεράπετρας για να αγωνιστεί στην Super League 2.

Ντάνι σε ξανακαλωσορίζουμε στο σύλλογο, σου ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και να συμβάλλεις και εσύ με την σειρά σου στην επίτευξη των στόχων μας!»