Προπονήσεις με τον Αλμυρό και ο Χάρης Γενιτσαρίδης

Στις προπονήσεις του Αλμυρού, συμμετέχει το τελευταίο διάστημα, ο Χάρης Γενιτσαρίδης, που λόγω της οριστικής διακοπής των τοπικών πρωταθλημάτων, άδραξε της ευκαιρίας να «δουλέψει» σε μία ομάδα υψηλότερου επιπέδου, έχοντας φυσικά και την απαραίτητη άδεια από τον ΟΦΑΜ όπου και ανήκει.

Ο 17χρόνος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Αγίας Μαρίνας, έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Αλμυρού, εκεί όπου είναι βέβαια και ο αδερφός του Μάνος, με τον οποίο άλλωστε δεν έχουν ξαναυπάρξει στο παρελθόν συμπαίκτες.

Μετά το χθεσινό ρεπό, ο Κώστας Κιάσσος προπόνησε εκ νέου σήμερα τους ποδοσφαιριστές του, ενόψει του μεγάλου Μαλεβιζιώτικου ντέρμπι με αντίπαλο την Δαμάστα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (18/4) στις 16:30 στο γήπεδο του Αλμυρού.

Στα αγωνιστικά τώρα, δεν άλλαξε τίποτα συγκριτικά με τη προπόνηση της Δευτέρας, με τους Ζέλιο, Κέλι, Κουγιουμουτζή και Τσαμάρες να παραμένουν στα «πιτς», λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.

Η προετοιμασία του Αλμυρού θα συνεχιστεί καθημερινά και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου, παραμονές του αγώνα, όταν και θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το παιχνίδι.

Υπενθυμίζουμε, έγινε ήδη γνωστό όλο το πρόγραμμα για τη συνέχεια με τον Αλμυρό να έχει ακόμα μπροστά του 9 παιχνίδια, καθώς την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου που είναι προγραμματισμένη εμβόλιμη αγωνιστική, δεν θα παίξει, λόγω του ότι ο Άρης Ρεθύμνου έχει αποσυρθεί και θα πάρει τρεις ξεκούραστους βαθμούς.

Το πρόγραμμα του Αλμυρού:

[wpse_matches team=1003 status=fixture]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P