Πρώτη νίκη για τον Αετό, 2-1 τις Μοίρες!

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Αετός Ανωγείων που επιβλήθηκε με 2-1 των Μοιρών στο Γάζι!

12/10/2024-19:00
Α1 ΕΠΣΗ 2024-25 | Αγωνιστική 5
Ημίχρονο: 1-0
ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ
2
ΜΟΙΡΕΣ
1
Τελικό
 

Ένα σπουδαίο τρίποντο, το πρώτο του στη χρονιά πήρε στο ματς με τις Μοίρες ο Αετός Ανωγείων, που με πρωταγωνιστή τον Γιαλιτάκη, επιβλήθηκε με 2-1, παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από αρκετές διακοπές, δυσκολεύοντας τον ρυθμό των ομάδων και επηρεάζοντας την ποιότητα των φάσεων στο πρώτο μέρος. Στο 18ο λεπτό, ο Κεφαλογιάννης επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Καλομοίρης δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει. Στο 32ο λεπτό, ο Κεραλάκης έκανε ένα αδύναμο σουτ που κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Αετού.

Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ που άνοιξε το σκορ του αγώνα, όταν μετά από στημένη φάση η μπάλα έφτασε στον Γιαλιτάκη και εκείνος με σουτ μέσα από την περιοχή, σκόραρε για το 1-0.

Στο 47ο λεπτό, οι Μοίρες ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Εμμανουήλ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή εκτίμηση της άμυνας του Αετού μετά από εκτέλεση κόρνερ και σκόραρε σε κενή εστία από κοντά, λίγα λεπτά μετά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο.

Λίγο αργότερα, στο 48ο λεπτό, ο Αετός είχε μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ, με την ομάδα του Γιώργου Φιολιτάκη να ζητάει πέναλτι. Το σουτ χτύπησε στο δοκάρι και η φάση συνεχίστηκε, με τον Γιαλιτάκη να επιχειρεί νέο σουτ που ο Παπαδομανωλάκης έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Στο 57ο λεπτό, ο Κονιός σούταρε και ο Γιαλιτάκης με μονοκόμματο σουτ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στον Αετό με 2-1, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό γκολ της ομάδας του.

Λίγα λεπτά μετά, ο Κονιός βρέθηκε κοντά σε ένα εντυπωσιακό γκολ, καθώς το σουτ του βρήκε δύο φορές στο δοκάρι, χωρίς όμως να καταλήξει στα δίχτυα. Το 2-1 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε, με τον Αετό να παίρνει την πρώτη του νίκη σε επίπεδο Α1 ΕΠΣΗ, παίρνοντας σημαντική ανάσα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P