Αριθμητικά και ποιοτικά βελτιωμένη η Νεάπολη

Συνολικά δεκατρείς νέους ποδοσφαιριστές έχει αποκτήσει η Νεάπολη, ενισχύοντας σημαντικά αριθμητικά και ποιοτικά το ρόστερ της, ενώ έχει προστεθεί και ο Γιάννης Κουλούρας, που ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία.

Η πλειοψηφία των μεταγραφών, πραγματοποιήθηκε από τον ΠΑΝΟΜ, καθώς μαζί με τον έμπειρο τεχνικό, μετακινήθηκαν και έξι ποδοσφαιριστές, ενώ οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν σημαντικές παραστάσεις από τη Γ Εθνική.

Πέραν όμως των Τζανάκη, Συσκάκη, Μαυρίδη, Μπιτζανάκη, Κατσούλη και Διαμαντάκη, η Νεάπολη προχώρησε και σε τρεις προσθήκες από τη Νίκη Σητείας καθώς απέκτησε τους Χατζιάι, Νοκάι και Μαντζουράρη, ενώ από την Τριτωνία αποκτήθηκε ο Καουκάκης και από την Χερσονήσο ο Γιώργος Καπετανάκης και ο Κριστιάν Φρόκου.

ADVERTISING

Άπαντες, αποκτήθηκαν με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της φετινής περιόδου, ενώ ως ελεύθερος αποκτήθηκε ο Χατζιάι Βίσι.

Ήδη οι Κατσούλης, Μπιτζανάκης, Καουκάκης, Νοκάι, Χατζιάι, Καπετανάκης, Φρόκου και Διαμαντάκης έκαναν το ντεμπούτο τους στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής στη λευκή ισοπαλία με τον Αλμυρό και σύντομα με τις προσθήκες και τον υπολοίπων, η Νεάπολη θα είναι αισθητά βελτιωμένη…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content