Γ’ Εθνική: Μια παραγωγική αγωνιστική παρά την αποχή

Η Γ’ Εθνική επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από πέντε μήνες και το θέαμα που είδαμε ήταν αρκετά ικανοποιητικό αν σκεφτεί κάποιος την απουσία των ποδοσφαιριστών από τα γήπεδα.

Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Κυριακής σε πέντε παιχνίδια σημειώθηκαν δώδεκα τέρματα, κάτι που μας δίνει την ιδέα ότι θα ακολουθήσουν ακόμα καλύτερα παιχνίδια με περισσότερα γκολ.

Πιο συγκεκριμένα το πιο παραγωγικό παιχνίδι της αγωνιστικής έγινε στο Ατσαλένιο, όπου ο ΠΟΑ παρότι προηγήθηκε με 2-0, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αφού ο Άρης Σούδας ισοφάρισε προς το φινάλε.

Το δεύτερο παιχνίδι με τα περισσότερα γκολ έγινε στην Αλικαρνασσό, εκεί όπου ο Ηρόδοτος κατάφερε να κερδίσει εύκολα τον Πλατανιά με 3-0.

Παράλληλα ο Γιούχτας μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα καταφέρνοντας να κερδίσει το ΣΥΝΚΑ με 2-0 έχοντας σε τρομερή ημέρα τον Κατσικοκέρη.

Τέλος στο Γάζι και στην αναμέτρηση Πόρος – ΑΟΑΝ σημειώθηκαν δύο τέρματα με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα σπουδαίο τρίποντο, ενώ το λιγότερο παραγωγικά παιχνίδι έγινε στο Ρέθυμνο, ανάμεσα στον Ρεθυμνιακό και τον Αστέρα Ρεθύμνου, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 1-0.