Ανατροπή και σπουδαίο διπλό για τον Αλμυρό

Μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη κατάφερε να πάρει ο Αλμυρός που αν και βρέθηκε να χάνει από τις Μοίρες, τελικά επικράτησε με 1-2!

05/10/2024-16:00
Α1 ΕΠΣΗ 2024-25 | Αγωνιστική 4
Ημίχρονο: 1-0
ΜΟΙΡΕΣ
1
ΑΛΜΥΡΟΣ
2
Τελικό
ΒΑΣΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Γκολ
 

Με ένα μεγάλο τρίποντο έφυγε από τη Μεσσαρά ο Αλμυρός, που μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και να πάρει ένα σημαντικό διπλό, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία. Το πρώτο μέρος άνηκε στις Μοίρες που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και κατάφεραν λίγο πριν την ανάπαυλα να πάρουν προβάδισμα, όταν ο Ηλιάκης σκόραρε για το 1-0.

Ο Αλμυρός εμφανίστηκε αλλαγμένος στην επανάληψη μετά και τις αλλαγές του Δημήτρη Κόκκινου και μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών μπόρεσε να γυρίσει το ματς. Στο 47′ ο Τουγλής με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1, ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε λίγο μετά, όταν ο Σωτήρχος βρέθηκε σε θέση βολής και εκτέλεσε σωστά για το 1-2.

Οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, με τις Μοίρες να προσπαθούν για την ισοφάριση και τον Αλμυρό να ψάχνει το τρίτο γκολ, με το 1-2 να μένει ωστόσο μέχρι το τέλος και την ομάδα του Γαζίου να παίρνει ένα πολύτιμο τρίποντο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P