Στο τεχνικό επιτελείο του Ηροδότου και ο Χ. Ορφανουδάκης!

Νέα σελίδα στη προπονητική του καριέρα ανοίγει ο Χρήστος Ορφανουδάκης, που εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας του Ηροδότου, «αρπάζοντας» την ευκαιρία να ενταχθεί σε επιτελείο ομάδας Γ Εθνικής.

Ο Χρήστος Ορφανουδάκης, που εργαζόταν στην ΑΕ Φαιστού ως προπονητής, είναι πλέον μέλος στο τεχνικό επιτελείο του Ηροδότου, ως συνεργάτης του Ανδρέα Ξυδάκη και αναλυτής.

Ως ποδοσφαιριστής τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην ομάδα του ΑΟΤ, ενώ ακολούθησαν Πυργιώτισσα, Άγιος Δημήτριος και πάλι ΑΟΤ, καθώς η προπονητική, ήταν το μεγάλο του όνειρο και το 2014 απέκτησε το δίπλωμα UEFA C’ ενώ ακολούθησε και το UEFA B’ αλλά και το UEFA D.

ADVERTISING

Προπονητικά, ξεκίνησε στον ΑΟ Τυμπακίου όπου διατέλεσε συνεργάτης του Γιώργου Πετράκη αρχικά και εν συνεχεία του Γιάννη Τάτση, ακολούθησε η ΑΕ Καμηλαρίου, η ΑΕ Φαιστού και η Πυργιώτισσα που εργάστηκε ως πρώτος προπονητής,

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες προπονητικής ενώ το 2020 ολοκλήρωσε την μετεκπαίδευση του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με αντικείμενο σπουδών «εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βιντεοανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης (performance analysis) των ποδοσφαιριστών.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content