Άνετο πέρασμα του Εργοτέλη από τις Μοίρες!

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια δεν δυσκολεύτηκε να πάρει ο Εργοτέλης που πέρασε με το άνετο 3-0 από τις Μοίρες!

28/09/2024-16:00
Α1 ΕΠΣΗ 2024-25 | Αγωνιστική 3
Ημίχρονο: 0-2
ΜΟΙΡΕΣ
0
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
3
Τελικό
Γκολ
8'
 

Μετά το τρίποντο της πρεμιέρας με τον Αλμυρό, ο Εργοτέλης συνέχισε με ακόμα μία άνετη επικράτηση, με την ομάδα του Μηνά Πίτσου να περνάει με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Τάγγινη από τη Μεσσαρά.

Ο Εργοτέλης μπήκε από την αρχή αποφασισμένος και μόλις στο 8ο λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Γυφτάκης έκανε την ενέργεια, γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Ντίσα που από το ύψος του πέναλτι σκόραρε για το 0-1!

Οι «κιτρινόμαυροι» που είχαν τον έλεγχο του αγώνα, βρήκαν και δεύτερο τέρμα, λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια. Ο Κεφαλούκος έβγαλε ωραία μακρινή μπαλιά στον Τάγγινη, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα και έγραψε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ικανός εξτρέμ σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, σκοράροντας με πανομοιότυπο τρόπο. Αυτή τη φορά τον βρήκε ο Ντάγια με μακρινή μπαλιά, ο Τάγγινης πέρασε εκ νέου τον Δροσατάκη και έκανε το τελικό 0-3, με τον Εργοτέλη να διατηρεί το υπέρ του σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P