ΠΟΑ-Άρης Σούδας: Με υψηλούς στόχους οι Ατσαλενιώτες!

Το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής πέντε μηνών ξεκινάει και πάλι, με τον ΠΟΑ να υποδέχεται στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή τον Άρη Σούδας.

Οι «Ατσαλενιώτες» δεν έκρυψαν τους υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και βρίσκονται στο -3 από την πρώτη θέση και την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, καθώς πριν τη διακοπή είχαν συγκομιδή 3 νίκες και μία ήττα με αποτέλεσμα να συλλέξουν 9 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αντώνης Ανδρουλάκης είδε τον Κενδριστάκη ο οποίος επέστρεψε πριν μερικές εβδομάδες στον ΠΟΑ να μην προλαβαίνει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και τίθεται «νοκ άουτ» ενόψει της σημερινής αναμέτρηση. Ωστόσο εκτός από την απουσία του νεαρού επιθετικού ο τεχνικός της ομάδας του Ατσαλένιου είδε όλους του υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του να μην αντιμετωπίζουν κάποιο άλλο πρόβλημα και να τίθενται κανονικά στη διάθεσή του.

ADVERTISING

Απέναντι του ο ΠΟΑ θα βρει τον Άρη Σούδας ο οποίος δεν είχε ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα και πριν τη διακοπή με ρεκόρ 1-1-2 σε τέσσερα παιχνίδια είχε μαζέψει 4 βαθμούς.

Η ομάδα των Χανίων θα παρουσιαστεί «διαφορετική» μετά την επανέναρξη καθώς υπήρξε αλλαγή προπονητή με τον μέχρι πρότινος προπονητής της Κ16 Γιώργο Τζατζιμάκη να αναλαμβάνει να την οδηγήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Παράλληλα οι Χανιώτες ενισχύθηκαν και μεταγραφικά ενόψει της συνέχειας καθώς απέκτησαν τους Παπαδάκη και Παπακαστρήσιου, τον 16χρονο Δημήτρη Μαναρώλη αλλά και τον Γιώργο Παγωνάκη ο οποίος αποχώρησε από τον Πόρο.

ADVERTISING

Έτσι με νέα πρόσωπα θα προσπαθήσει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί στο Ατσαλένιο και να επιστρέψει στη δράση με ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ