Έρχεται ενίσχυση στον Κόρακα

Η ομάδα της Πόμπιας γεμίζει σιγά σιγά το ρόστερ της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος σε λίγες εβδομάδες από σήμερα.

Ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Μανουσάκης συνεχίζει την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα (11/09) στο γήπεδο του Ζαρού, με την ομώνυμη ομάδα και ώρα 19:00.

Οι «κιτρινόμαυροι« έχουν μπροστά τους, έναν ακόμη φιλικό αγώνα με την Φαιστό το Σάββατο (14/09), στους Βώρους με την ώρα διεξαγωγής να γίνεται γνωστή την ερχόμενη Πέμπτη.

Στα μεταγραφικά τώρα, η διοίκηση του Κόρακα έχει ήδη συμφωνήσει με 5-6 ποδοσφαιριστές, ώστε να πλαισιωθεί επαρκώς το ρόστερ και να είναι «πάνοπλοι» για την έναρξη του πρωταθλήματος, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται μέσα στην βδομάδα.

Στον αυριανό αγώνα δεν θα αγωνιστούν οι Τζωρτζάκης, Πιλατάκης, Τσακιράκης και Χαριτάκης Παναγιώτης, οι οποίοι είναι τραυματίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Προχωράει τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ο Γιούχτας

Ο Γιούχτας είναι κοντά σε τρεις σημαντικές μεταγραφές ενόψει...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...