Αλέξις Γκονζάλεζ: «Πολλά γκολ με τον Εργοτέλη – Θα δώσω τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα»

Ο Κολομβιανός εξτρέμ που απέκτησε ο Εργοτέλης μιλάει στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, αναφερόμενος σε όσα μπορεί να δώσει στους «κιτρινόμαυρους» τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από τη Λατινική Αμερική «ψώνισε» ο Εργοτέλης, που απέκτησε τον Ματίας Γκόμεζ από τον Αργεντινή και τον Αλέξις Γκονζάλεζ από την Κολομβία. Ο Κολομβιανός άσος είναι 24ετών και αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ και ως δεκάρι, έχοντας ήδη καταγράψει μερικές πολύ θετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Ο ταλαντούχος εξτρέμ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξη στο Ηράκλειο, μιλάει για τους στόχους του ερχόμενος στην Ελλάδα, βάζοντας ψηλά τον πήχη για τον Εργοτέλη, ενώ κάνει και το δικό του σχόλιο για το επίπεδο του ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο, υποστηρίζοντας πως είναι αρκετά υψηλό.

Συγκεκριμένα είπε:

Πως είναι οι πρώτες του μέρες στην Ελλάδα και με τη φανέλα του Εργοτέλη: «Ειλικρινά, όλα είναι πολύ καλά, πολύ άνετα και πολύ όμορφα. Όλα είναι εξαιρετικά μέχρι τώρα».

Έχεις δείξει ήδη υποσχόμενα σημάδια με τη φανέλα του Εργοτέλη. Τι μπορούν να περιμένουν από σένα οι φίλοι της ομάδας από εκείνον: «Σίγουρα μπορούν να περιμένουν πολλά γκολ, όλη μου την αφοσίωση στο σήμα του του συλλόγου, ότι θα δίνω το 100% και απόλυτη πειθαρχεία. Πραγματικά θα δώσω τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα».

Για το στόχο της νέας σεζόν: «Ο στόχος και αυτό που θέλω να πετύχω είναι να έχω μία καλή παρουσία και κυρίως να βοηθήσω την ομάδα, ώστε να κυνηγήσουμε την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία, γιατί είναι κάτι που μπορούμε να το πετύχουμε».

Για το επίπεδο του ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο: «Είναι πολύ καλό, πολύ υψηλό. Ποδόσφαιρο με πολλή τεχνική και καλή κατοχή της μπάλας και μεγάλη μαχητικότητα από όλους. Κυρίως όμως το σημαντικό είναι ότι αφήνουν το παιχνίδι να εξελίσσεται και έτσι υπάρχουν πολλοί χώροι. Επίσης όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ιδιαίτερα δυναμικοί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P