Αρνητικά όλα τα τεστ στον Ηρόδοτο

Την Δευτέρα (05/04) πραγματοποιήθηκαν τα καθιερωμένα εβδομαδιαία rapid test στον Ηρόδοτο, τα οποία ήταν όλα αρνητικά, με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού να συνεχίζει την προετοιμασία της για την επανέναρξη της Γ Εθνικής.

Τα rapid test της ομάδας πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του γηπέδου τους, ενώ για σήμερα (06/04) ο προπονητής των «κυανόλευκων» έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές, με την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για αύριο (07/04).

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ηροδότου: «Χθες Δευτέρα(5/4) έγιναν τα εβδομαδιαία rapid tests της ομάδας στις εγκαταστάσεις του γηπέδου μας, πριν την προγραμματισμένη προπόνηση στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο καθώς και μέλη της διοίκησης από το Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος και τα αποτελέσματα έδειξαν πως ήταν όλα αρνητικά.

ADVERTISING

Παράλληλα, σήμερα Τρίτη(6/4) ο προπονητής των «κυανόλευκων» έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Το ραντεβού για την επόμενη προπόνηση ανανεώνεται αύριο(7/4), καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος την Κυριακή(11/4)».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ