Με δύο απουσίες στην Ιεράπετρα τα Χανιά

Ανακοινώθηκε η αποστολή των Χανίων η οποία ταξίδεψε στην Ιεράπετρα για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΙ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, δεν θα έχει στη διάθεση του δύο σημαντικούς παίκτες, τον Κώστα Πλέγα και τον Ράφαελ Μασένα, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Παράλληλα οι Χανιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το Κρητικό ντέρμπι, στο γήπεδο των Περιβολίων, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, ψυχαγωγικά παιχνίδια, ταχύτητες αντίδρασης, επιθετική τακτική και στατικές φάσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση και η αποστολή των Χανίων: «Στο γήπεδο Περιβολίων πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΙ (07/04, 15:00).
Το πρόγραμμα είχε προθέρμανση, ψυχαγωγικά παιχνίδια, ταχύτητες αντίδρασης, επιθετική τακτική και στατικές φάσεις. Εκτός αποστολής είναι οι τιμωρημένοι Πλέγας (δηλώθηκε με ΟΦΙ και Απόλλωνα Λάρισας) και Μασένα.

Ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε για την αποστολή, που αναχώρησε για Ιεράπετρα, 21 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Γρομητσάρης, Καμαρά, Ζιούλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Νίκολιτς, Δημητριάδης, Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Αναστασόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Καρτσαμπάς, Γκίνο, Κάρλος, Μπραμπίγια, Διαμαντόπουλος, Κάσσος, Βασιλόγιαννης, Βρεττός».