Μελισσανίδης σε παίκτες: «Είστε ξεφτίλες»!

Στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΚ βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο ιδιοκτήτης της Ένωσης Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος τα «έψαλλε» σε έντονο ύφος στους παίκτες.

Αρχικά ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: «Σαράντα χρόνια είχε ο σύλλογος να υποστεί τέτοια ντροπή. Αυτή τη ρετσινιά θα την κουβαλάτε μια ζωή. Και να ξέρετε ότι την όποια αξία έχετε σαν παίκτες την παίρνετε επειδή φοράτε αυτό το σήμα. Είναι τεράστια ντροπή αυτό που έγινε, είστε ξεφτίλες!». 

Μάλιστα στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο περιστατικό που βρέθηκαν εκπρόσωποι της Ένωσης μέσα στο ΟΑΚΑ μετά το τέλος της αναμέτρησης τονίζοντας: «Θέλω όμως να σας πω πως αυτό που έγινε με τους οπαδούς που μπήκαν μέσα στο γήπεδο, είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να συμβαίνει στην ΑΕΚ. Με αυτό είμαι το ίδιο έξαλλος».

Τέλος ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέλαβε την ευθύνη για την άσχημη εικόνα της ΑΕΚ την φετινή χρονιάς «Ο πρώτος φυσικά που φταίει γι’ όλο αυτό, είμαι εγώ. Γνωρίζω πολύ καλά όλα τα λάθη που έχουν γίνει και θα τα διορθώσω άμεσα. Θα τα αλλάξω όλα για να ξαναγίνει η ΑΕΚ πρώτη και αν χρειαστεί θα σας αλλάξω και όλους! Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο, καταλάβετε το. Το καλοκαίρι θα αλλάξουν όλα!».

Κλείνοντας ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ πέταξε το… μπαλάκι στους παίκτες για τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν: «Απομένουν δέκα ματς. Οι μόνοι που μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση είστε εσείς. Στο χέρι σας είναι! Περιμένω να δω! Μόνο όποιος αξίζει πραγματικά και έχει ψυχή θα μείνει στην ΑΕΚ… Προπονητής σας είναι ο Μανόλο και θα συνεχίσει αν και διαφωνώ και τα λέω εδώ μπροστά του, με δημόσιες τοποθετήσεις που έχει κάνει για τους παίκτες. Ό,τι έχουμε να πούμε σε αυτές τις περιπτώσεις, να το λέμε εδώ μέσα… Εγώ τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει. Και γνωρίζω καλά ποιοι εδώ μέσα έχουν ψυχή και ποιοι όχι και ποιοι αξίζει να φοράνε αυτή τη φανέλα».