Αυτός ο ΟΦΗ μπορεί!

Ο ΟΦΗ έβγαλε πάθος, δυναμισμό, δεν “χάθηκε” μετά το 0-1 και πήρε νίκη μετά από δυόμιση μήνες περίπου κρατώντας τον πάνω από τις δύο τελευταίες θέσεις. Ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει στο Grandsport.gr.

Ναι αυτόν τον ΟΦΗ θέλουμε να βλέπουμε στο γήπεδο και ας μην κερδίζει. Οι παίκτες έβγαλαν επιτέλους πάθος, δύναμη, ένταση και δεν χάθηκαν μέσα στο γήπεδο μετά το 0-1 του ΠΑΣ. Ο Νίκος Νιόπλιας στα αποδυτήρια αφύπνισε τους παίκτες, έκανε τις κατάλληλες αλλαγές και ο ΟΦΗ άμεσα κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πανηγυρίσει ένα τρίποντο που τον κρατάει πάνω από τις δύο τελευταίες θέσεις και πλέον έχει στο… χέρι του την υπόθεση παραμονή.

Οι “μελανόλευκοι” μετά από αρκετό καιρό έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, έδειξαν πόσο θέλουν το παιχνίδι και παρότι στράβωσε το ματς δεν το παράτησαν και με πείσμα γύρισαν το παιχνίδι. Είχαμε ξεχάσει πως είναι να βγάζουν πάθος οι παίκτες του ΟΦΗ, όμως τώρα το έκαναν και με το παραπάνω. Έμπαιναν στις φάσεις πρώτοι, δεν έχαναν τις θέσεις τους και ήταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο του Νιόπλια.  Παρά τις απουσίες άπαντες ήταν εξαιρετικοί, κατάλαβαν την κρισιμότητα του παιχνιδιού και έδωσαν μια… ανάσα στον ΟΦΗ με τους τρεις βαθμούς αλλά και ψυχολογία στους ίδιους τους τους εαυτούς για την συνέχεια.

Στο τέλος της αναμέτρησης το “ζντο” που ακούστηκε δυνατά από τους παίκτες του ΟΦΗ που μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου τα λέει όλα για το άγχος που υπήρχε, το πάθος που χρειαζόταν και φυσικά το… τσιπάκι που έπρεπε να γυρίσει για να… ξυπνήσει ξανά ο ΟΦΗ!

ΥΓ1: Ο ΟΦΗ του Νίκου Νιόπλια δείχνει ότι μπορεί να καθαρίσει γρήγορα την παραμονή.
ΥΓ2: Η ψυχραιμία του έμπειρου τεχνικού και οι αλλαγές του δούλεψαν άριστα…
ΥΓ3: Όλοι μπορεί να ήταν εντυπωσιακοί, αλλά ο Σακόρ με την ποιότητα του και οι Μεγιάδο, Λυμπεράκης με το πάθος τους ήταν το κάτι… άλλο.
ΥΓ4: Ο Νοικοκυράκης δείχνει ότι μπορεί να πάρει ευκαιρίες και ο Νίκος Νιόπλιας δεν φοβήθηκε να τον βάλει σε ένα τέτοιο ματς.