Εν αναμονή του Μέντες, ψάχνονται για επιθετικό

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (9/3) αναμένεται στο Ηράκλειο για να ενσωματωθεί στην ομάδα του Αλμυρού, ο Ζεέντορφ Μέντες, ενώ την ίδια ώρα, η διοίκηση της ομάδας συνεχίζει τις επαφές και την αναζήτηση επιθετικού, χωρίς υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη.

Η ομάδα του Αλμυρού, έχει ήδη προχωρήσει στις μεταγραφές του Μιχάλη Χριστοδούλου, του Ηρακλή Χρηστάκη και του Λάζαρου Τριανταφυλλίδη και για να ολοκληρώσει τις κινήσεις του, απομένει ένας επιθετικός.

Στο Γάζι, αναζητούν έναν «καθαρόαιμο» σέντερ φορ για την γραμμή κρούσης, με παραστάσεις από Εθνικές κατηγορίες και όχι άνω των 25 ετών, μη έχοντας μέχρι τώρα καταφέρει να ολοκληρώσει αυτή τη προσθήκη. Στον Αλμυρό, στη προσπάθεια τους αυτή, είχαν επαφές με τον Ανδρέα Μεζίνι, όμως η περίπτωση του δεν προχώρησε και έχουν στραφεί σε άλλες λύσεις.

ADVERTISING

Όσο αναφορά τον Ζεέντορφ Μέντες, αυτός αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στο Ηράκλειο, καθώς αποτελεί τον μοναδικό από το υπάρχον ρόστερ που δεν έχει ενσωματωθεί μέχρι τώρα στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Αλμυρός συνεχίζει τη προετοιμασία του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας καθημερινές προπονήσεις, ενώ διεξήχθη και φιλικό οικογενειακό δίτερμα για να ανεβάσουν… ρυθμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ