Μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα του Πόρου για την στήριξη στην οικογένεια του Δ. Γεωργαλή

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Πόρου για την οικονομική στήριξη της οικογενείας του Δημήτρη Γεωργαλή, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, «βυθίζοντας» στη θλίψη το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου.

Αρκετά ήταν τα χρήματα που συνέλεξε ο Πόρος για την στήριξη της οικογένειας του Δημήτρη Γεωργαλή, με προπονητές και παράγοντες του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, να βοηθάνε όπως μπορούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πόρου: «Η πρωτοβουλία και το κάλεσμα του Α.Ο. Πόρου να προσφέρουμε όλοι μαζί μια χείρα βοηθείας και μια αγκαλιά στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή βρήκε μεγάλη ανταπόκριση, παραμένοντας ωστόσο άπαντες συγκλονισμένοι ακόμη από την άδικη και συνάμα απροσδόκητη απώλεια του χαμογελαστού παιδιού.

Η οικογένεια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου κινητοποιήθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας, παίρνοντας πρωτοβουλίες, κάνοντας το χρέος της, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπιά και βοηθώντας να μαζευτεί το ποσό των 700€ το οποίο και παραδώσαμε το Σάββατο αργά το απόγευμα (03/04) στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή για τις επείγουσες πρώτες ανάγκες της.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Πόρου καταβάλλαμε το ποσό των 300€, ενώ όπως προαναγγείλαμε από την Παρασκευή (02/04) τα ονόματα όσων συνεισέφεραν θ’ αναρτηθούν με απόλυτη διαφάνεια στη σελίδα της ομάδας μας.
Αναλυτικά όσοι ανταποκρίθηκαν, δείχνοντας την αγάπη τους για τον Δημήτρη:
Δ.Σ. Πόρου 300€
Απόστολος Παπακώστας 20€
Γιώργος Γιαλαμάς 20€
Δήμος Φουντουλάκης 50€
Θεοδόσης Ρυακιωτάκης 50€
Παναγιώτης Φρυσούλης (Γόρτυνα) 50€
Σταύρος Κορασάνης 50€
Χάρης Αρμουτακης (Α.Ε. Κρητών) 50€
Ιωάννης Χαριτάκης (Γόρτυνα) 50€
Α.Μ. 30€
Γ.Α. 30€
Καλό παράδεισο φίλε, θα είσαι για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας».