Ένας πρωταθλητής Ελλάδος στην Κ17 του ΟΦΗ!

Μία ακόμη σημαντική προσθήκη ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ στα τμήματα υποδομής του, ενισχύοντας σημαντικά την αμυντική του γραμμή, με τον Γιάννη Κορνέζο!

Ο Γιάννης Κορνέζος (γεν. 2008), βασικός κεντρικός αμυντικός της Μικτής Κ16 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, συμφώνησε σε όλα με τους «ασπρόμαυρους» και έχει ήδη ενταχθεί στην Κ17 των «ασπρόμαυρων».

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην νησιώτικη ομάδα για να κατακτήσει την 1η θέση στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ΕΠΣ Δωδεκανήσου, αντιμετώπισε την Μικτή Κ16 της ΕΠΣ Ηρακλείου στο Ατσαλένιο, επικρατώντας 1-2 με ανατροπή στο σκορ, με τον Γιάννη Καρνέζο να αγωνίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Υποχρεωτικά διπλώματα UEFA για τις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣΗ

Αλλαγές στο πλαίσιο των απαιτούμενων προπονητικών προσόντων ανακοίνωσε η...

Ένας γάμος… βγαλμένος από παραμύθι, με την υπογραφή του Heaven!

Σε ένα σκηνικό γεμάτο ρομαντισμό, κομψότητα και ανθισμένη ομορφιά,...

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Κώστα Βρεττό

Δέκτης έντονου ενδιαφέροντος έχει γίνει ο Κώστας Βρεττός. Ο έμπειρος...