Γιάννης Ταουσιάνης: «Δεν υπήρχε πέναλτι»

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης, μετά το τέλος της  αναμέτρησης κόντρα στα Τρίκαλα μίλησε στην κάμερα του Ergotelis TV στο YouTube για όσα διαδραματίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε: «Εμείς οι προπονητές και εγώ προσωπικά, πάντα με αίσθημα ευθύνης κοιτάζουμε σε ένα παιχνίδι τι κάναμε καλά και τι δεν κάναμε. Τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Εμείς πληρώσαμε μια αδράνεια σε δυο στιγμές του παιχνιδιού.

Η προσπάθεια έγινε από τη δική μας την ομάδα, αλλά το ίδιο αίσθημα ευθύνης πρέπει να έχουν όλοι όσοι είναι μέλη ενός αγώνα και αναφέρομαι φυσικά στην τελευταία διαιτητική απόφαση, που θεωρώ ότι δεν υπάρχει πέναλτι και αυτό διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Εμένα στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή, είναι το πως θα βελτιώσουμε την ομάδα μας, για να μην έχουμε άλλα αρνητικά αποτελέσματα.

Έχουμε 5 σερί αρνητικά αποτελέσματα. Πρέπει γρήγορα να βγάλουμε από πάνω μας οτιδήποτε αρνητικό, γιατί το πληρώνουμε και σε παιχνίδια που η ομάδα δεν απειλείται. Στις λιγοστές επισκέψεις που έχει ο αντίπαλος, το πληρώνουμε με γκολ. Απαιτείται ηρεμία και αποβολή της αρνητικότητας. Αυτό μας οδηγεί σε αυτοκαταστροφικές στιγμές.

Ήταν ένα παιχνίδι που μπορεί να μην δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά είχαμε τον έλεγχο, απέναντι σε μια πολυπρόσωπη άμυνα. Πετύχαμε πρώτοι γκολ, αλλά δεχθήκαμε πολύ εύκολα. Εκεί νομίζω κρίθηκε το παιχνίδι. Στην ισοφάριση στο 2-2 πιστέψαμε ότι θα πάρουμε το παιχνίδι, αλλά ήρθε η τελευταία φάση».