Αήττητος με διαιτητή τον Τσαγκαράκη ο ΟΦΙ

Ο ΟΦ Ιεράπετρας θα υποδεχτεί στο «Βουζουνεράκειο» το Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super league 2, όπου διαιτητής θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης από το σύνδεσμο Χανιών, με τους «ασπρόμαυρους»  να είναι αήττητοι με τον Κρητικό διαιτητή.

Οι Κρητικοί δίνουν μεγάλη «μάχη» για την παραμονή τους στην κατηγορία και την Κυριακή έχουν ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στο Λεβαδειακό και ένα αξιοσημείωτο στατιστικό, είναι πως με τον κ. Τσαγκαράκη, η ομάδα του Λασιθίου δεν έχει ηττηθεί.

Τη φετινή σεζόν, ο Κρητικός διαιτητής δεν έχει διευθύνει αναμέτρηση του ΟΦ Ιεράπετρας, ενώ συνολικά έχει οριστεί σε παιχνίδια των «ασπρόμαυρων» σε τέσσερα παιχνίδια, σε Γ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας.

Ο ΟΦΙ μετράει σε τέσσερα παιχνίδια τρεις ισοπαλίες και μία νίκη, ενώ μάλιστα δεν έχει δεχτεί γκολ σε καμία αναμέτρηση. Τα παιχνίδια του ΟΦΙ που έχει διευθύνει ο Πέτρος Τσαγκαράκης, είναι με τον ΠΟΑ στη Γ Εθνική τον Φεβρουάριο του 2018, όπου ολοκληρώθηκε 0-0, το επόμενο ήταν με την ΑΕ Καραϊσκάκης για το Κύπελλο Ελλάδος τον Σεπτέμβριο του 2018, με τους Κρητικούς να επικρατούν με 1-0.

Τις επόμενες δύο αναμετρήσεις όπου ο κ. Τσαγκαράκης διηύθυνε ματς του ΟΦΙ, ήταν πάλι με τον ΠΟΑ τον Οκτώβριο του 2018, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ξανά χωρίς σκορ, και το άλλο ήταν λίγες μέρες αργότερα, με το Γιούχτα, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται 0-0.

Στο παιχνίδι της Κυριακής μένει να δούμε αν θα διατηρηθεί αυτό το αήττητο σερί του ΟΦΙ με τον συγκεκριμένο διαιτητή, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και στο πρωτάθλημα της Super League 2.