Νικήτρια στο «γειτονικό» ντέρμπι η Τριτωνία

Η Τριτωνία ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, επικρατώντας 3-1 του ΟΦΑ, στο «γειτονικό» ντέρμπι της πρεμιέρας, που διεξάχθηκε στο γήπεδο του Αστριτσίου.

Η πρώτη καλή ευκαιρία της αναμέτρησης, σημειώθηκε στο 24’ λεπτό για την Τριτωνία, όταν ο Καουκάκης εκτέλεσε απευθείας φάουλ όμως ο Πουλάκης απέκρουσε την μπάλα.

Στο 35’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι, όταν ο Φρόκκου πάτησε μέσα στην περιοχή, οι αντίπαλοι τον έριξαν κάτω, με τον διαιτητή να συνεχίζει το παιχνίδι.

Στο 41’ η ομάδα του Αστριτσίου κατάφερε να «λύσει» τον γόρδιο δεσμό με τον Λαδιανό να βρίσκει από τα δεξιά τον Μάρκου, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο πλεχτό.

Στο 44’ ο ΟΦΑ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά το σουτ του Λυμπερόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ. Αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΑ έφτασε κοντά στην ισοφάριση όμως το σουτ του Κριτσωτάκη πέρασε άουτ.

Στο 70’ η Τριτωνία διπλασίασε τα τέρματα της με εξαιρετικό γυριστό σουτ του Λαδιανού δίνοντας «μαξιλαράκι» ασφαλείας στους γηπεδούχους.

Στο 75’, η ομάδα του Αρκαλοχωρίου ξαναμπήκε στο παιχνίδι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πουλάκη, όμως πέντε λεπτά αργότερα, ο Καουκάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Γεωργόπουλος ευστόχησε από τα έντεκα βήματα για να γράψει το τελικό 3-1 για την Τριτωνία.

Οι συνθέσεις:

Τριτωνία (Ζαχαρίας Νοικοκυράκης): Ζαχαριουδάκης, Φτυλάκης, Γκούρο, Γεωργόπουλος, Νοικοκυράκης, Μηλάκης, Καουκάκης, Ντραγκότι Ρ. (58’ Πηρουνάκης), Κλινάκης (90’ Κοττούλας), Λαδιανός (90’ Μανουσάκης), Μάρκου (79’ Ζαρκαδούλας).

ΟΦΑ (Λευτέρης Ρουσάκης): Πουλάκης Γ., Κλάδος, Γιαπετζάκης, Γκάμπριελ (85’ Μαυράκης), Μουρτζάκης, Πουλάκης Β., Κριτσωτάκης, Λυμπερόπουλος (76’ Βελιβασάκης), Χαλκιαδάκης, Σαμόλης (50’ Κουκσόβ), Φρόκκου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P