Προπόνηση και rapid test στον Πόρο

Γεμάτη ήταν η σημερινή (02/04) στον Πόρο, καθώς το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, αρχικά υποβλήθηκε στα καθιερωμένα εβδομαδιαία rapid test και στη συνέχεια προπονήθηκε, δίνοντας έμφαση στην αμυντική λειτουργεία στο ψηλό παιχνίδι και στην πρώτη πάσα του αντιπάλου.

Η ομάδα του Πόρου θα συνεχίσει τις προπονήσεις της αύριο, Σάββατο 4 Απριλίου, στις 16:00, στις εγκαταστάσεις του «Lido Soccer».

Αναλυτικά η ενημέρωση του σωματείου: «Γεμάτη ημέρα η Παρασκευή (02/04) για τους «μπλε» στις εγκαταστάσεις του «Lido Soccer». Αρχικά το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πόρου πέρασε από τα καθιερωμένα εβδομαδιαία “rapid test”, με τη διοίκηση να βάζει και πάλι το χέρι στην τσέπη για να καλύψει το κόστος τους. Ακολούθησε ανάλυση επί… χόρτου (πίνακα) από τους Βασίλη Κρασανάκη και Γιώργο Χατζηδιαμαντή όσον αφορά την αμυντική λειτουργία ψηλά, στην πρώτη πάσα του αντιπάλου.

Στη συνέχεια παίκτες και προπονητικό τιμ βγήκαν στο γήπεδο για προπόνηση. Το… μενού είχε rondo 5v2, shadow game τακτικής και διπλό. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής οι «μπλε» θα προπονηθούν ξανά νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (03/04) στις 16:00 στο «Lido Soccer».