«Νίκη και restart με τα Τρίκαλα»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Ταουσιάνη στην τεχνική ηγεσία Μανόλης Σουτζής και ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» Γιώργος Μανουσάκης, μίλησαν στο επίσημο κανάλι του Εργοτέλη στο youtube, για το επερχόμενο ματς του Σαββάτου κόντρα στα Τρίκαλα (03/04 , 14.45).

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Προερχόμαστε από ατυχή αποτελέσματα, στα οποία αν εξαιρέσω το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στα υπόλοιπα είχαμε αρκετά καλή παρουσία, με αποκορύφωμα το τελευταίο παιχνίδι με την Ξάνθη, με την οποία το αποτέλεσμα μας αδικεί. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς χάσαμε» ανέφερε αρχικά ο Μανόλης Σουτζής και συμπλήρωσε σχετικά με το Σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στα Τρίκαλα:  «Τα παιδιά είναι αποφασισμένα για τους τρείς βαθμούς και πιστεύω θα τους πάρουμε. Όλα τα παιχνίδια φέτος είναι κλειστά και κρίνονται στο γκολ. Είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί βλέπω ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό το ματς εξαρτάται από εμάς και ελπίζω ότι θα κάνουμε το restart για να ξεκινήσουμε την αντεπίθεση μας».

Από την άλλη πλευρά ο επιθετικός του Εργοτέλη, Γιώργος Μανουσάκης με την σειρά του σχολίασε:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει αδικηθεί στα τελευταία παίζοντας πολύ κλειστή άμυνα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι δεν πήραμε στα τελευταία τέσσερα ματς. Στόχος μας είναι η νίκη και θα αγωνιστούμε όπως ξέρουμε, προσπαθώντας να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου και να σκοράρουμε, κάτι που δεν έχουνε καταφέρει στα τελευταία τέσσερα  παιχνίδια».