Τα συλλυπητήρια των ομάδων του Ηρακλείου για τον θάνατο του Δ. Γεωργαλή

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Γεωργαλή, ο οποίος έφυγε αναπάντεχα από την ζωή το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι ομάδες του Ηρακλείου με ανακοίνωση τους εκφράζουν την θλίψη τους και την συμπαράσταση τους στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή.

Η ανακοίνωση  του Πόρου: «Ο Α.Ο. Πόρος, η διοίκηση, και το ποδοσφαιρικό εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή για τον αναπάντεχο χαμό του. Ο Δημήτρης έπαιξε στον Πόρο για ένα χρόνο στη Β’ ΕΠΣΗ και πανηγύρισε με την ομάδα μας την άνοδο από τη Β’ κατηγορία στην Α2 ΕΠΣΗ. Στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του είμαστε όλοι συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του».

ADVERTISING

Η ανακοίνωση της Μινωικής: «Η διοίκηση της Μινωικής και το ποδοσφαιρικό επιτελείο της ομάδας εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή για τον αναπάντεχο χαμό του. Ο Δημήτρης είχε τιμήσει τη φανέλα της ομάδας μας για τρία ολόκληρα χρόνια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του ΕΓΟΗ: «Ο Πρόεδρος Δημήτριος ΚΟΡΟΒΕΖΟΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ εκφράζουν την Μεγάλη τους Θλίψη για τον Απροσδόκητο Θάνατο του Ποδοσφαιριστή μας ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΑΛΗ προς την Σύζυγο του, τα δύο Μικρά Παιδιά του και τους Οικείους του. Ας είναι Ελαφρύ το Χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η Δαμάστα αναφέρει: «Ο ηγέτης του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. του σωματείου εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή για τον αδόκητο χαμό του. Ο εκλιπών αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες του Ηρακλείου και άφησε το στίγμα του στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Ο πρόωρος θάνατός του μας έχει συγκλονίσει… Ο Θεός να τον αναπαύσει…».

ADVERTISING

Ο Μοχός στην ανάρτηση του αναφέρει: «Ο θεός να σε ανάπαυση φίλε Δημήτρη. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Η διοίκηση του Ρωμανού στην ανακοίνωση της αναφέρει: «Εκ μέρους του ΔΣ της ομάδας θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλλη. Καλό παράδεισο φίλε».

Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ αναφέρει: «Είμαστε συγκλονισμένοι στο άκουσμα για τον πρόωρο χαμό του Δημήτρη Γεωργαλή, ένα παιδί που άφησε το στίγμα του στο τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου για πολλά χρόνια. Η Διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Ο.Φ.Α.Μ., εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Φίλε Δημήτρη ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή σου».

ADVERTISING

Ο ΠΑΝΟΜ αναφέρει: «Ο ΠΑΝΟΜ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του για τον ξαφνικό χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή μας Δ. Γεωργαλή . Καλό ταξίδι». 

Η διοίκηση των Ασιτών με ανάρτηση της γράφει: «Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕ Ασιτών, εκφράζει την θλίψη της για τον άδικο και ξαφνικό χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Δημήτρη Γεωργαλη. Ευχόμαστε κουράγιο στην οικογένεια και στους συγγενείς του. Δημήτρη, θα σε θυμόμαστε για πάντα. Καλό παράδεισο».

Η Ροδιά με ανακοίνωση της αναφέρει: «Η διοίκηση της Ροδιάς και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, εκφράζουν τα συλλυπητήρια θερμά τους στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή για τον χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χρώμα που θα τον σκεπάσει».

ADVERTISING

Η ανάρτηση του Ποσειδώνα: «Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο του τοπικού ποδοσφαίρου του Ηρακλείου η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Γεωργαλή .Αυτές τις δυσκολες ώρες για τους οικείους του το μόνο που μπορούμε να εκφράσουμε είναι η βαθειά μας θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια μας από όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια του ΝΑΠΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ».

Ο Αετός Ανωγείων έγραψε στην επίσημη σελίδα: «Εκ μέρους όλης της οικογένειας του Αετού θα θέλαμε να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Γεωργαλή για τον απροσδόκητο χαμό του. Δημήτρη καλο ταξίδι φιλε».

Η διοίκηση του Ηροδότου ανέφερε: «Η διοίκηση του συλλόγου μας εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γεωργαλή για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του. Ο εκλιπών είχε γράψει τη δίκη του ιστορία στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, με συμμετοχή σε αρκετές ομάδες. Είναι γνωστό πως εδώ στην Αλικαρνασσό και από την οικογένεια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα. Η είδηση για την απώλεια του αγαπημένου μας Δημήτρη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και έχει σκορπίσει θλίψη σε όλους μας. Ευχόμαστε στην οικογένεια του δύναμη και κουράγιο αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες».

Οι άνθρωποι της Γαρίπας έστειλαν το δικό τους αντίο γράφοντας: «Πάντα μας πλήγωνες σαν αντίπαλος γιατί ήσουν παικταράς αλλά στο συγχωρούσαμε. Θα σε θυμόμαστε με αγάπη. Α.Ο.Γαρίπας».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει: «Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚατσαμπά εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή για τον ξαφνικό και αναπάντεχο χαμό του. Ο Δημήτρης τίμησε το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια και η απώλεια του μας συγκλόνισε όλους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Από την μεριά του ο Ανθεστίων στην ανακοίνωση του αναφέρει: «Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού και το ποδοσφαιρικό τμήμα, εκφράζουν τη βαθιά θλίψη για την αναπάντεχη απώλεια του Δημήτρη Γεωργαλή. «Έφυγε» ένας νέος άνθρωπος, που έκανε τη δική του σημαντική πορεία στα γήπεδα του Ηρακλείου. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Δημήτρη».

Η ανακοίνωση της ΑΕ Κρητών: «Ο Δημήτρης πέραν και από προσωπικός μας φίλος και Αεκτζης, τίμησε το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια και η φυγή τους μας στεναχώρησε όλους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο στην οικογένεια και τα παιδιά του».

Στην ανακοίνωση της η ΑΕ ΦΑΙΣΤΟΣ, αναφέρει: «Η ΑΕ ΦΑΙΣΤΟΣ οι ποδοσφαιριστές και το ΔΣ στο άγγελμα του θανάτου του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γεωργαλή, εκφράζουμε την οδύνη μας και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει: «Ένα τεράστιο γιατί… Φίλε Δημήτρη θα πλανάται στις σκέψεις και στις καρδιές μας. Έφυγες για εκεί ψηλά στον ουρανό όμως ένα σου κομμάτι θα μείνει για πάντα εγκλωβισμένο στα γήπεδα που τόσο αγάπησες και που αγαπήθηκες για πάντα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και καλό παράδεισο φίλε Δημήτρη».

Η διοίκηση των Δειλινων: «Πρωταπριλιά για όλο τον κόσμο, ημέρα που λέγονται ψέμματα για να γελάει ο κόσμος. Η σημερινή πρωταπριλιά όμως μας βρήκε να θρηνούμε τον χαμό ενός νέου ανθρώπου. Γιός, αδελφός, σύζυγος, φίλος, συμπαίχτης μα πάνω απ’όλα πατέρας δύο υπέροχων παιδιών ο Δημήτρης Γεωργαλής δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας και δυστυχώς δεν είναι ψέμα. Γελαστός, πλακατζής ,πολυμήχανος αλλά και αυστηρός όπου χρειαζόταν άφησε το στίγμα του όπου και αν αγωνιζόταν. Τα λόγια φτωχά για να περιγράψουν την απώλεια του. Σύσσωμη η οικογένεια του Π.Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΩΝ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη. ”Αντίο φίλε και καλό ταξίδι».

Στην ανακοίνωσή του ο Ηρακλής Νιπιδιτού αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Νιπιδιτού και ο πρόεδρος, Νίκος Μελλισουργάκης, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογενεια του Δημήτρη Γεωργαλή που έφυγε από τη ζωή τοσο ξαφνικα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπασει. Καλή δύναμη και κουράγιο στους οικείους του».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content