Τέλος στη ζωή του έδωσε o Δημήτρης Γεωργαλής

Να βάλει «τέλος» στη ζωή του, επέλεξε σήμερα, λίγες ώρες πριν, ο 37χρόνος Δημήτρης Γεωργαλής,  πατέρας δύο παιδιών και επί χρόνια ποδοσφαιριστής σε ερασιτεχνικές ομάδες του Ηρακλείου.

Η είδηση του, «έσκασε» σαν κεραυνός εν αιθρία, προκαλώντας απέραντη θλίψη στη κοινωνία του Ηρακλείου και ιδιαίτερα στον χώρο του ποδοσφαίρου, τον οποίο υπηρέτησε από μικρή ηλικία, ως αθλητής.

Έχοντας αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, ιστορικές και μη, ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ η είδηση του λίγους μήνες νωρίτερα, πως αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, είχε κάνει αρκετό κόσμο να σταθεί στο πλευρό του.

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, αρχικά δεν έδειχναν σοβαρά, όμως τελικά, έτσι αποδείχθηκαν και ο ίδιος, προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη, δίνοντας τέλος στην ίδια του την ζωή!

Ήδη συγγενείς και φίλοι έχουν σπεύσει στην οικεία του, για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του, που θρηνεί τον απροσδόκητο χαμό του…

Οι ομάδες του Ηρακλείου, “αποχαιρετούν” τον Δημήτρη Γεωργαλή με ανακοινώσεις τους, εκφράζοντας την συμπαράσταση τους στην οικογένεια του.