Στον Αλμυρό και ο Μ. Χριστοδούλου

Μία ακόμα μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Αλμυρός, που προχώρησε στην απόκτηση του Μιχάλη Χριστοδούλου, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούσε προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Κώστα Κιάσσου και των συνεργατών του, ενώ το ρόστερ θα «κλείσει» με την απόκτηση ενός καθαρόαιμου επιθετικού, καλύπτοντας ουσιαστικά το κενό που άφησε ο Θανάσης Τοπούζης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Χριστοδούλου συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Αλμυρού και αποτελεί επισήμως ποδοσφαιριστή της ομάδας, ενισχύοντας την αμυντική γραμμή της ομάδας του Γαζίου. Ο 23χρόνος κεντρικός αμυντικός, ξεκίνησε απο τις ακαδημίες του Εργοτέλη, αγωνίστηκε μέχρι την Κ19 των “κιτρινόμαυρων”, ενώ εν συνεχεία λόγω σπουδών αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο, όπου μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε Τάλως Μελιδονίου, ΠΑΟ Αλφας και Ερμή Ζωνιανών.

Υπενθυμίζουμε, ήδη ο Αλμυρός έχει προχωρήσει στην απόκτηση τόσο του Ηρακλή Χρηστάκη, όσο και του Λάζαρου Τριανταφυλλίδη από τον Πόρο, ενώ η «τετράδα» των μεταγραφών θα «κλείσει» με έναν επιθετικό, σε αυτήν την θέση «ψάχνονται» οι άνθρωποι της ομάδας του Γαζίου, χωρίς να έχουν μέχρι τώρα καταλήξει στον άνθρωπο, που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Θανάσης Τοπούζης, με την αποχώρηση του λίγους μήνες πριν.

Όσο αναφορά τώρα τους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν ενσωματωθεί στις προπονήσεις, με εξαίρεση τον Ζέεντορφ Μέντες που είναι ακόμα εν αναμονή της άφιξης του, όλοι οι υπόλοιποι έχουν ενσωματωθεί κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του Κώστα Κιάσσου και των συνεργατών του.

*Στην φωτογραφία ο Μιχάλης Χριστοδούλου με το Νο14, δίπλα στον Κοζυράκη, απο προπόνηση του Ερμή Ζωνιανών.