Μία ανάσα από τον ΠΟΑ ο Κ. Καλαϊτζάκης!

Μία ακόμα μεταγραφή, αναμένεται να ολοκληρώσει ενδεχομένως και εντός της ημέρας ο ΠΟΑ, που ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Καλαϊτζάκη και αναμένεται στο Ηράκλειο για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του προσφυγικού σωματείου.

Ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζάκης, αγωνιζόταν στην Τρίγλια, ομάδα της Χαλκιδικής, ενώ πριν μετακινηθεί στη Βόρεια Ελλάδα, αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΟΦΗ, με τον οποίο είχε υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο, έχοντας μάλιστα αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια Κυπέλλου, κόντρα σε Κέρκυρα και Νίκη Βόλου.

Πέραν των δύο ομάδων, έχει αγωνιστεί επίσης στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ αλλά και του Ηρακλή.

Στο Ηράκλειο αναμένεται εκτός απροόπτου εντός της ημέρας και στον ΠΟΑ «τρέχουν» για να προλάβουν να καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραφα, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Την ολοκλήρωση της μεταγραφής βέβαια, διευκολύνει και η παράταση των μεταγραφών για ερασιτεχνικών σωματείων, που ανακοινώθηκε απο την ΕΠΟ.

Ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζάκης είναι 20 ετών, έχει γεννηθεί στις 11 Μαϊου του 2001 και μπορεί να αγωνιστεί κυρίως ως κεντρικός μέσος αλλά και ως μεσοεπιθετικός και αποτελούσε βασικό στέλεχος των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ηρακλείου τα προηγούμενα χρόνια.