ΠΑΝΟΜ: Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Κ. Αναστάσακη

Συνάντηση  με τον αντιδήμαρχο Μαλίων, Κώστα Αναστασάκη πραγματοποιήσαν οι άνθρωποι του ΠΑΝΟΜ προκειμένου να παρουσιάσουν τα πλάνα τους για την εξέλιξη των αθλητικών χώρων της περιοχής.

Στον ΠΑΝΟΜ εδώ και καιρό έχουν βάλει πλάνο να δημιουργήσουν αθλητικές εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν κι άλλα αθλήματα εκτός του ποδοσφαίρου.

Ήδη η Περιφέρεια έχει εγγυηθεί χρηματοδότηση για το βοηθητικό γήπεδο που θα δημιουργηθεί δίπλα από την φυσική έδρα της ομάδας, προκειμένου οι ακαδημίες να κάνουν εκεί προπονήσεις και παράλληλα η μεγάλη ομάδα, ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος του ΠΑΝΟΜ.

ADVERTISING

Μάλιστα στην συνάντηση ο αντιδήμαρχος κ. Αναστασάκης ενημέρωσε τους ιθύνοντες των “κιτρινόμαυρων” πως μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν μπει και οι πυλώνες για τον φωτισμό του γηπέδου.

Μάλιστα ο Κώστας Αναστασάκης ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΝΟΜ για κλειστό στάδιο που έχουν στόχο να δημιουργήσουν μέσα στα επόμενα χρόνια.

Ο Κώστας Αναστασάκης εξέφρασε την χαρά του για τις κινήσεις των “κιτρινόμαυρων” και πλέον μένει μόνο το τυπικό για την έγκριση του Δήμου.

ADVERTISING

Στον ΠΑΝΟΜ μάλιστα ενημέρωσαν ότι έχουν βρεθεί τα χρήματα για τις εγκαταστάσεις των γηπέδων και τόνισαν στον αντιδήμαρχο πως στόχος της ομάδας είναι ο ΠΑΝΟΜ να είναι το μεγάλο όνομα της περιοχής για τον αθλητισμό.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content