Ανάλυση του οικογενειακού διπλού στον Πόρο!

Ανάλυση φάσεων περιελάβανε το σημερινό πρόγραμμα στον Πόρο με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, να «μαζεύει» τα θετικά και τα αρνητικά από το οικογενειακό δίτερμα της ομάδας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.

Στο Πόρο συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής και δεν αρκούνται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά δουλεύουν και στο κομμάτι της τακτικής και για αυτό το λόγο σήμερα πραγματοποιήθηκε ανάλυση φάσεων από το οικογενειακό διπλό που πραγματοποιήθηκε στους “μπλέ”.

Το δελτίο τύπου του Πόρου αναφέρει: «Συζήτηση μεταξύ του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών της ομάδας πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης της Τρίτης (30/03) στο “Lido Soccer”. Μετά το ρεπό της Δευτέρας (29/03) το… μενού της ημέρας στον Πόρο είχε πολύ ανάλυση θετικών και αρνητικών του οικογενειακού διπλού της Κυριακής (28/03). Διπλό που βρήκε “μπλε” και “πορτοκαλί” ισόπαλους σε κανονική διάρκεια (2-2) και πέναλτι (7-7).

Για τον λόγο αυτό  προπονητικό τιμ και παίκτες έδωσαν ραντεβού νωρίτερα απ’ ότι συνήθως προκειμένου Βασίλης Κρασανάκης και Γιώργος Χατζηδιαμαντής να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές γι’ αυτά που είδαν στο διπλό, ενώ αμέσως μετά ξεκίνησε η προπόνηση. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση το αγωνιστικό κομμάτι περιελάμβανε passing game και παιχνίδια τακτικής».