Στον Πόρο και ο Γ. Ράπτης!

Παίκτης του Πόρου είναι επισήμως από το πρωί του Σαββάτου 27 Μαρτίου ο Γρηγόρης Ράπτης, που αποδεσμεύτηκε από τον Γιούχτα. Ο παίκτης «πίεζε» να μείνει ελεύθερος τις τελευταίες ημέρες, έχοντας ως επιθυμία να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα, κάτι που αρχικά στον Γιούχτα δεν δεχόντουσαν.

Ο Γρηγόρης Ράπτης, επέστρεψε στο Ηράκλειο πριν από περίπου δέκα ημέρες, αρχικά εντάχθηκε στις προπονήσεις του Ηροδότου, ο οποίος προσπαθούσε διακαώς να προχωρήσει στην απόκτηση του παίκτη, πριν κάνει το «μπάσιμο» ο Πόρος.

Η επιστροφή στις προπονήσεις του Γιούχτα, τον οδηγήσαν να επιστρέψει αρχικά στις Αρχάνες, όμως ο ίδιος ήθελε να αποχωρήσει, ζητώντας από τη διοίκηση την ελευθέρας του, για να μεταγραφεί σε ομάδα της επιλογής του.

ADVERTISING

Ο Ηρόδοτος αρχικά έμοιαζε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την απόκτησή του, όμως στις αρχές της εβδομάδας, εμφανίστηκε ο Πόρος, που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, για να τον εντάξει στο δυναμικό του, όπως και έγινε οριστικά το πρωί του Σαββάτου (27/3) όταν και οι δύο πλευρές ολοκλήρωσαν την μεταγραφή αυτή.

Από τη μία ο Γιούχτας, έχασε έναν υπερπολύτιμο ποδοσφαιριστή, από την άλλη ο Πόρος, δυναμώνει όλο και περισσότερο, συνεχίζοντας να «ψωνίζει» από το πάνω «ράφι», καθώς αναμφίβολα, ο Ράπτης είναι ένας παίκτης που παρ’ ότι είναι 25 ετών, έχει εμπειρίες από την κατηγορία και σίγουρα προσθέτει έναν επιπλέον ευχάριστο πονοκέφαλο στον Βασίλη Κρασανάκη…

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Γρηγόρης Ράπτης, σε λίγη ώρα αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, ενώ εν συνεχεία αναμένεται να ανακοινωθεί.