Επέστρεψε στο Ζαρό ο Γιώργος Μανιαδάκης!

Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο Ζαρός, με τον Γιώργο Μανιαδάκη να επιστρέφει στην ομάδα της Μεσσαράς!

Με έναν γνώριμο ποδοσφαιριστή έκανε «σεφτέ» στη μεταγραφική του ενίσχυση ο Ζαρός, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Μανιαδάκη.

Πρόκειται για τον πλέον έμπειρο ποδοσφαιριστή, που παρά την προχωρημένη -ποδοσφαιρικά- ηλικία, παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση, προσφέροντας τα μέγιστα σε όποια ομάδα κι αν αγωνίζεται.

Μάλιστα, ο «Μάνια» έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ζαρό, με τους ανθρώπους της ομάδας να ευελπιστούν πως και πάλι θα προσφέρει πολλά!

Η ανακοίνωση: «Πρώτη μεταγραφή για την ομάδα μας!

Καλωσορίζουμε πίσω τον Μανιαδάκη Γιώργο στην οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Ζαρού! Είμαστε σίγουροι ότι η επιστροφή του θα συμβάλει σημαντικά στις επιτυχίες που έχουμε μπροστά μας.

Καλή αρχή Γιώργο! Η ομάδα συνεχίζει το σχεδιασμό και άμεσα θα ανακοινωθούν οι επόμενες κινήσεις της!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...