Ανακοίνωσε Μεχμετάι η Δαμάστα

Συνεχίζεται το μεταγραφικό ντεμαράζ στη Δαμάστα, καθώς το σωματείο ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Λούσιο Μεχμετάι, από τον Εργοτέλη.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο νεαρός αμυντικός μέσος, βρισκόταν σε επαφές με τη Δαμάστα, με την ομάδα να ανακοινώνει σήμερα την συμφωνία με τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δαμάστας: «Συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση ο ΑΟ Δαμάστας και το ρόστερ του γεμίζει με νέα ταλέντα, χτίζοντας την ομάδα του μέλλοντος.
Ο Λούσιο Μεχμετάι (γεν. 2002) αποτελεί νέο απόκτημα του ΑΟ Δαμάστας, παίρνοντας και εκείνος την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί δημιούργημα της Ακαδημίας του Εργοτέλη, έχοντας περάσει απ’ όλα τα στάδια, δηλαδή αγωνιστικά τμήματα ακαδημίας στο Μαρτινέγκο, Κανάρια, Νέους Εργοτέλη και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα Κ19 του συλλόγου.
Ο ΑΟ Δαμάστας και ο Εργοτέλης συμφώνησαν για την παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ακραίος μπακ, με υποσχετική και προοπτική για το μέλλον.
Το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας καλωσορίζει τον Λούσιο Μεχμετάι και του εύχεται υγεία και επίτευξη των συλλογικών και προσωπικών του στόχων».