Πρόβλημα με Καστάνιος

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την σημερινή (27/03) του προπόνηση, χωρίς τον Λουκ Καστάνιος, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε.

Ο Ολλανδός επιθετικός, την Δευτέρα (29/3) θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα για λόγους ξεκούρασης ακολούθησε ο Απόστολος Διαμαντής.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Χωρίς τον Luc Castaignos oλοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (27/3) η προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Ολλανδός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε. Την Δευτέρα (29/3) θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Ατομικό πρόγραμμα για λόγους ξεκούρασης ακολούθησε ο Απόστολος Διαμαντής.

Οι Πραξιτέλης Βούρος, Jonathan De Guzman, Juan Neira και Vahid Selimovic έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Θεραπεία συνέχισαν οι Απόστολος Γιάννου, Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου και Adil Nabi, ενώ στην προπόνηση δεν συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις ταχύτητας και αγωνιστικό παιχνίδι σε μεγάλο χώρο.

Αύριο, Κυριακή (28/3) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (29/3)».