Αφίξεις στον Αλμυρό – Στοχεύει σε τρεις μεταγραφές!

Ο Αλμυρός συνεχίζει την προετοιμασία του για την επιστροφή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ο Κώστας Κιάσσος περιμένει τους ξένους ποδοσφαιριστές να έρθουν στην χώρα μας και να μπουν στις προπονήσεις.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ημέρα αφίξεων είναι η σημερινή για τον Αλμυρό, αφού στο Ηράκλειο θα βρίσκονται το βράδυ ο Γκάρετ Κέλι και ο Ματίας Τσαμάρες, οι οποίοι θα κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους για τον κορωνοϊό και θα μπουν στις επόμενες προπονήσεις της ομάδας.

Την Κυριακή αναμένεται στο Ηράκλειο και ο Πορτογάλος αμυντικός Ζέεντορφ Μέντες, ενώ την Δευτέρα ολοκληρώνονται οι αφίξεις με τον ερχομό του Λεόν Πιερτζιάκομι.

Τώρα όσον αφορά τα τεστ που έκαναν εχτές το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές για τον covid-19 όλα βγήκαν αρνητικά.

Στα μεταγραφικά ο Αλμυρός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με ποδοσφαιριστές, ούτως ώστε να ενισχύσει το ρόστερ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Κώστας Κιάσσος και η διοίκηση έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε τρεις μεταγραφές.

Μάλιστα στις προπονήσεις του Αλμυρού βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Μιχάλης Χριστοδούλου και εφόσον έρθει συμφωνία με τους ιθύνοντες της ομάδας θα αποκτηθεί από τους “πορτοκαλί”.