Υπέγραψε στον Αστέρα Τρίπολης για τρία χρόνια ο Τζίμας

Στον Αστέρα Τρίπολης συνεχίζει την καριέρα του ο Παναγιώτης Τζίμας, με τον 23χρονο επιθετικό μέσο να υπογράφει συμβόλαιο έως το 2027.

Την απόκτηση του Στέφανου Τζίμα ανακοίνωσε ο Αστέρας. Οι Αρκάδες επισημοποίησαν τη μεταγραφή του 23χρονο επιθετικού μέσου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2027.

Ο Τζίμας μετακόμισε από τον Αστέρα στους “ασπρόμαυρους” το καλοκαίρι του 2021 και έκτοτε μετράει 17 ματς και ένα γκολ με την φανέλα της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ, ενώ με τη Β’ έχει συμμετάσχει σε 30 αγώνες με απολογισμό επτά τέρματα.

ADVERTISING

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 23χρονος αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο πρόλαβε να μετρήσει 24 εμφανίσεις πετυχαίνοντας μάλιστα τρία γκολ, ενώ μοίρασε και μία ασίστ.

Η ανακοίνωση του Αστέρα: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Τζίμα. Ο Παναγιώτης είναι γεννημένος στις 12 Μαρτίου 2001, είναι ποδοσφαιριστής “προϊόν” των Ακαδημιών του συλλόγου μας και αγωνίζεται ως επιθετικός. Υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ έως το καλοκαίρι του 2027.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Τζίμα και πάλι στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ