Β. Κασαπάκης: «Ποτέ δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω και ποτέ δεν πρέπει να παρατάς κάτι που αγαπάς»

Μετά από μια δύσκολη χρονιά ο Βαγγέλης Κασαπάκης έκανε τον δικό του απολογισμό μέσα στα social media.

Ο έμπειρος μέσος ξεκίνησε την αγωνιστική χρονιά στον Ερμή Ζωνιανών, όμως στην συνέχεια μετακόμισε στη Νεάπολη, όπου και τραυματίστηκε σοβαρά χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν.

Η χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά για τον ίδιο με τον τραυματισμό του, ωστόσο πλέον δείχνει έτοιμος να επιστρέψει.

ADVERTISING

Ο Βαγγέλης Κασαπάκης ευχαρίστησε τους ανθρώπους που συνεργάστηκε για όλα μη ξεχνώντας όλα όσα του πρόσφεραν.

Συγκεκριμένα έγραψε«Η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν για μένα ήταν πολύ ιδιαίτερη. Η απόφαση μου να αποχωρήσω από την ομάδα του Ερμή Ζωνιανών, την μεταγραφή μου στην ομάδα της ΑΕ Νεάπολης, έως τον σοβαρό τραυματισμό μου και την αποκατάστασή μου.

Η χρονιά ξεκίνησε με την κατάκτηση του super cup Ρεθύμνου με την ομάδα του Ερμή Ζωνιανών. Στην συνέχεια ήρθε η μεταγραφή από την ΑΕ Νεάπολης που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Λασιθίου αήττητοι και συμμετείχαμε στα μπαράζ ανόδου Γ’ εθνικής. Εκεί Τερματίσαμε στην 5η θέση.

ADVERTISING

Παράλληλα την φετινή χρονιά στην πρώτη αγωνιστική ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός με ρήξη χιαστού που με ανάγκασε να περάσω την πόρτα του χειρουργείου για πρώτη φορά στην ζωή μου. Με την δύναμη του Θεού και με πολυ προσπάθεια, υπομονή ΑΛΛΑ και επιμονή να επιστρέψω ταχύτερα και πιο δυνατός από πριν στα γήπεδα με αποτέλεσμα να βοηθήσω την ομάδα σε σπουδαία παιχνίδια ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά αγωνίστηκα και στους αγώνες μπαράζ που θα έκριναν την άνοδο.

Αναφέρω λοιπόν όλα τα παραπάνω επί σκοπού. Ο σκοπός αυτός είναι πως ΠΟΤΕ δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω και ΠΟΤΕ δεν πρέπει να παρατάς κάτι που αγαπάς! Πάντα να βρίσκεις την δύναμη να καταφέρνεις τους στόχους και αν το θέλεις πραγματικά θα το πετύχεις! 

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της ΑΕ Νεάπολης και ξεχωριστά τους κυρίους Γιάννη Κάββαλο , Αντώνη Φούσκη ,Λευτέρη Δατσέρη και Γιάννη Μαυρομάτη που ήταν δίπλα μου και με στήριξαν σε όλη την διάρκεια και την διαδικασία του τραυματισμού μου αλλα και τον κόσμο του χωριού για την αγάπη και σεβασμό που εισέπραξα. Παράλληλα να ευχαριστήσω και τον κύριο Αντώνη Γιαννακάκη και κυριο Αυξέντιο Κεκελέκη για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία που είχαμε την φετινή σεζόν».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ