Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Πάπε Αμπού Σισέ

Μεταξύ των παικτών που εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Πάπε Αμπού Σισέ.

Η ΑΕΚ έχει ανοίξει πολλά μέτωπα για τη μεταγραφική της ενίσχυση, με ένα από αυτά να είναι το κέντρο της άμυνας, τη στιγμή που οι υποθέσεις των Θωμά Στρακόσα, Φελίσιο Μίλσον και Αμπουμπακάρ Κοϊτά παραμένουν ενεργές.

Η Ένωση, λοιπόν, εξετάζει την περίπτωση του Πάπε Αμπού Σισέ, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να είναι μεταξύ των επιλογών που έχουν τεθεί στα υπόψιν του Ματίας Αλμέιδα.

ADVERTISING

Ο 28χρονος στόπερ ολοκλήρωσε τη σεζόν φορώντας τη φανέλα της Αδάνα Ντεμισπόρ στο τουρκικό πρωτάθλημα, με την οποία συμμετείχε σε 13 ματς.

Ο υψηλόσωμος (1,97μ.) διεθνής με τη εθνική Σενεγάλης κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από τους “ερυθρόλευκους” το καλοκαίρι του 2017 από την Αζαξιό για ένα ποσό περίπου 700.000 ευρώ, ενώ στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε με τους Πειραιώτες πρόλαβε να γράψει 151 εμφανίσεις με απολογισμό 17 γκολ.

Τη σεζόν 2021/22 δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Σεντ Ετιέν, ενώ το καλοκαίρι του 2023 αγοράστηκε από τους Τούρκους έναντι 600.000 ευρώ υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026, αλλά αναμένεται να λυθεί η συνεργασία τους.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ