Ανεβάζουν ρυθμούς στον Πόρο

Η προετοιμασία του Πόρου για την επανέναρξη του πρωταθλήματος συνεχίζεται, με τους «μπλε» να έχουν… γεμάτο πρόγραμμα, μετά το ρεπό της Πέμπτης (25/03).

Η ομάδα του Πόρου εξασκήθηκε στα τελειώματα και στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ ξεχωριστό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τρεις τερματοφύλακες με τον Αλέξανδρο Κασμερίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πόρου: «Γεμάτη ήταν η Παρασκευή (26/03) για τους “μπλε” μετά το ρεπό που απόλαυσαν ανήμερα της εθνικής επετείου. Νωρίς το απόγευμα το ποδοσφαιρικό τμήμα πραγματοποίησε τα εβδομαδιαία “rapid test” (με τη διοίκηση να καλύβει και πάλι το κόστος αυτών) και ακολούθησε κανονικά προπόνηση. Το… μενού των Βασίλη Κρασανάκη και Γιώργου Χατζηδιαμαντή είχε “rondo 5v2”, επιθετική ανάπτυξη, τελειώματα και διπλό. Ξεχωριστό πρόγραμμα με τον Αλέξανδρο Κασμερίδη ακολούθησαν οι τρεις τερματοφύλακες.
Από νωρίς βρέθηκε για μία ακόμη μέρα στο “Lindo Soccer” ο προεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαργιωτάκης, ενώ την προπόνηση παρακολούθησαν ο αντιπρόεδρος Αντώνης Μαρκάκης και ο υπεύθυνος οικονομικής διαχείρισης Α’ Δημήτρης Σομπότης. Οι “μπλε” θα γυμναστούν και το Σάββατο (27/03), ενώ την Κυριακή (28/03) έχει προγραμματιστεί οικογενειακό διπλό».