«Φεύγοντας ήξερα ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψω»

Ο Ηρακλής Απλαδάς, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στους λόγους της επιστροφής του στον Αλμυρό, προσθέτοντας όμως πως η απόφασή του δεν ήταν τόσο εύκολη όσο φαίνεται, καθώς είχε περάσει δύο υπέροχα χρόνια στον Ρούβα.

Παιδί του Αλμυρού, έχει αγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα με την ομάδα του Γαζίου, καθώς έχει συμπληρώσει 20 χρόνια σε αυτήν, πλέον επιστρέφει για να συμβάλλει και αυτός απο τη μεριά του στο μεταβατικό στάδιό της όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Πατραμάνη, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Στις δηλώσεις του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πριν από δύο χρόνια συμπλήρωνα 20 χρόνια στην ομάδα του Αλμυρού. Φεύγοντας ήξερα ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψω, απλά δεν ήξερα το πότε.

Η απόφαση να επιστρέψω, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν μπορώ να πω ότι ήταν όσο εύκολη θα έπρεπε να φαίνεται, καθώς από τη μία ήξερα ότι θα γυρίσω, το ήθελα, και από την άλλη είχα περάσει δύο όμορφα χρόνια στην ομάδα του Ρούβα.

Εν τέλει, θεωρώ πήρα τη σωστή απόφαση, καθώς η ομάδα με χρειαζόταν να βοηθήσω και γω από την πλευρά μου όσο μπορώ σε αυτό το μεταβατικό στάδιο της.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Πατραμάνης, προσπαθεί καθημερινά για να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα με  Γαζανούς και παιδιά της περιοχής σε πρώτο πλάνο, ώστε να φτιάξει ένα βιώσιμο σωματείο. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει, το έχει ξανακάνει, εξάλλου η αγάπη του για τον Αλμυρό είναι αδιαμφισβήτητη και πραγματικά χαίρομαι που θα είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας για ακόμη μια φορά.

Ο αθλητισμός είναι σημαντικός για κάθε κοινωνία και το Γάζι πρέπει να έχει τον Αλμυρό, όπως και ο Αλμυρός το Γάζι. Ο Αλμυρός είναι η ομάδα που ενώνει όλους εμάς στο Γάζι.

Ζήσαμε μεγάλες στιγμές με τον Αλμυρό και ευελπιστώ να έρθουν και άλλες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P