Το «αντίο» του Γ. Νικηφόρου στον Αλμυρό

Ο Γιάννης Νικηφόρος, αποτελεί παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Αλμυρού, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του, με γραπτή του δήλωση στην σελίδα της ομάδας.

Στη δήλωσή του, αναφέρει: «Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του!

Η αλήθεια είναι ότι σ’ αυτό το χρονικό διάστημα του ενάμιση έτους έζησα έντονες στιγμές με την ομάδα του Αλμυρού, την αγωνία και το άγχος για την σωτηρία που τελικά επετεύχθη  τις τελευταίες αγωνιστικές για τη σεζόν 2022-23 αλλά και το όμορφο ταξίδι για τη σεζόν που μας άφησε με την κατάκτηση της 3ης θέσης, τα κολακευτικά σχόλια που εισέπραξε η ομάδα απ’ όλους του φιλάθλους , προπονητές, δημοσιογράφους, ανθρώπους του ποδοσφαίρου για το όμορφο ποδόσφαιρο που παίξαμε , για το ήθος και την αξιοπρέπεια που δείξαμε με όλες τις ομάδες  ανεξαιρέτως..

ADVERTISING

Το επιστέγασμα όλης αυτής της προσπάθειας η κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ.

Αποχωρώντας από την ομάδα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο  το ΔΣ του Αλμυρού , κυρίως  όμως τους καλούς φίλους , τον πρώην πλέον Πρόεδρο Θωμά Γαβαλά,  το Μανόλη το Βιστη και το Μάνο τον Μαρνελλο, για την άψογη συνεργασία που είχαμε, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου αναθέτοντας μου το ρολο του Τεχνικού Διευθυντή .

Μακάρι να μείνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου γιατί έχουν μόνο να προσφέρουν!

ADVERTISING

Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας (πραγματικά αν πήγαινα σε άλλη ομάδα θα τους ήθελα όλους μαζί μου ξανά) όλο το τεχνικό team,  τον ικανότατο προπονητή και καλό μου φίλο Μανόλη Σουτζη.

Τέλος να ευχαριστήσω την ψυχή της ομάδας τον Δημήτρη Καλλιαρο γιατί είναι πάντα εκεί και τρέχει για όλους και για όλα.

Εύχομαι σε όλους προσωπική και οικογενειακή ευτυχία , και ποδοσφαιρικά να φτάσει όπου επιθυμεί ο καθένας.

ADVERTISING

Τέλος εύχομαι μέσα απ’ την καρδιά μου στο σωματείο του Αλμυρού να αναγεννηθεί από  τις στάχτες του και να ξαναβρεθεί στο δρόμο των επιτυχιών και των εθνικών κατηγοριών, αρκεί ο κόσμος της περιοχής να αγκαλιάσει το σωματείο.

Γιάννης Νικηφόρος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ