Θα δούμε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα

Η Γ' Εθνική μετράει αντίστροφα για την σέντρα του πρωταθλήματος και σίγουρα τα δεδομένα όλων των ομάδων έχουν αλλάξει και θα δούμε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα.

Μεταγραφές, αποδεσμεύσεις, αλλαγή προπονητών και άλλα πολλά είδαμε στο πεντάμηνο που η Γ' Εθνική δεν είχε δράση και σίγουρα την περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αλλαγές στις δυναμικές των ομάδων.

Όλα τα σωματεία έχουν "χτυπηθεί" οικονομικά από τον κορωνοϊό, ωστόσο οι παράγοντες βάζουν ξανά το χέρι στην... τσέπη προκειμένου οι ομάδες τους να πετύχουν τον στόχο τους και να παραμείνουν και τη νέα χρονιά στο ίδιο πρωτάθλημα. Άλλοι βέβαια είδαν την διακοπή σαν ευκαιρία να δυναμώσουν το ρόστερ και να κοιτάξουν για κάτι παραπάνω στην επανέναρξη.

ADVERTISING

Οι ομάδες του Ηρακλείου έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό και ειδικά Πόρος, Δαμάστα με τους πρώτους να ενισχύονται σημαντικά για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ οι "νεοφώτιστοι" αλλάζουν όλο το ρόστερ. Αλμυρός και Ηρόδοτος έμειναν σχεδόν ίδιες ομάδες, ενώ ο Γιούχτας τώρα "χτίζεται" ξανά και περιμένουμε και εκεί προσθαφαιρέσεις... Τώρα όσον αφορά τον ΠΟΑ, οι "πράσινοι" έκαναν λίγες αλλά πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις με κορυφαία του Δωματά.

Τα δεδομένα αλλιώς ξεκίνησαν για όλες τις ομάδες του ομίλου και αλλιώς θα ολοκληρωθούν και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε ένα "καυτό" πρωτάθλημα που θα έχει αγωνία μέχρι και το τελευταίο του λεπτό...