Δεν συνεχίζει στην Δαμάστα ο Ν. Ανδριαδάκης!

Παρελθόν από το πόστο του υπεύθυνου επικοινωνία της Δαμάστας αποτελεί ο Νίκος Ανδριαδάκης, με την διοίκηση της Δαμάστας να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας.

Η ανακοίνωση:  “Ο Νίκος Ανδριαδάκης δεν θα συνεχίσει στο πόστο του υπεύθυνου επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΑΟ Δαμάστας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που έχει αυτό το διάστημα.

Ο κ. Ανδριαδάκης συνομίλησε με τον φυσικό ηγέτη του σωματείου και του ανακοίνωσε την απόφασή του, ευχαριστώντας παράλληλα όλη την οικογένεια του ΑΟ Δαμάστας, το Δ.Σ. και το ποδοσφαιρικό τμήμα και ιδιαίτερα τον κ. Αντώνη Παπαδάκη για την άψογη συνεργασία τους.

ADVERTISING

Το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας και ο κ. Παπαδάκης ευχαριστούν από την πλευρά τους τον κ. Νίκο Ανδριαδάκη για την πολύτιμη προσφορά του στο σωματείο και εκφράζουν την σιγουριά τους ότι στο προσεχές μέλλον θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι τους σε μια κοινή πορεία για την υλοποίηση των στόχων του ΑΟ Δαμάστας”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content