Εποχή Μανώλη Σουτζή στον Γιούχτα!

Προπονητής του Γιούχτα και με τη βούλα είναι ο Μανώλης Σουτζής!

Συμφώνησε και αναλαμβάνει τον Γιούχτα ο Μανώλης Σουτζής!

Ο Μανώλης Σουτζής είναι με τον πλέον επίσημο τρόπο ο νέος προπονητής του Γιούχτα, όπως ανακοίνωσε η αρχανιώτικη ομάδα, το απόγευμα της Παρασκευής (21/06).

Ο έμπειρος τεχνικός πιάνει πλέον δουλειά, με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Γιούχτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Μανώλη Σουτζή.

Ο Ηρακλειώτης τεχνικός κάτοχος UEFA A’ και προς αξιολόγηση διπλώματος UEFA PRO αναλαμβάνει από σήμερα τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του Γιούχτα.
Ο Μανώλης Σουτζής γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1972 και η μεγαλύτερη στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας του ήταν η άνοδος του Εργοτέλη στην Α’ Εθνική το 2004, αγωνιζόμενος ως αρχηγός στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ άφησε το στίγμα του ως ποδοσφαιριστής φορώντας την φανέλα του Ηροδότου, της ΕΑΡ και του ΠΟΑ.
Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2010 με πρώτο σταθμό τον Ζαρό με τον οποίο μάλιστα κατέκτησε το πρωτάθλημα Α1 ΕΠΣΗ και οδήγησε το σωματείο για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Δ’ Εθνική. Εν’ συνεχεία και από το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας γεύτηκε αρκετές ακόμα διακρίσεις με τις ομάδες του Ερμή Ζωνιανών την Δόξα Γαλιάς την Δαμάστα τον ΠΟΑ και τον Πόρο.
Όσον αφορά την τελευταία τετραετία διατέλεσε βοηθός προπονητή στον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα της Super League 2 με τους κιτρινόμαυρους και τις δυο σεζόν να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο , ενώ ο τελευταίος του σταθμός ήταν ο Αλμυρός Γαζίου όπου σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό όμιλο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής παρουσίασε εξαιρετική εικόνα και πανηγύρισε την 3η θέση καθώς επίσης και την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ».
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P