Κοντά στις πρώτες του μεταγραφές ο ΠΟΑ

Ο ΠΟΑ, τρέχει εντατικά το τελευταίο διάστημα, τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, παράλληλα με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν πέρυσι με την φανέλα της ομάδας του Ατσαλένιου.

Ήδη, όπως ανέφερε το GRANDSPORT, Χατζηανδρέου, Βοργιάς, Ρουμπάκης, Νύκταρης, Καβουσάκης και Αμπατζής έχουν ήδη συμφωνήσει προφορικά και αναμένεται σύντομα να ανακοινωθούν επίσημα από την ομάδα του Ατσαλένιου.

Παράλληλα με τις ανανεώσεις, «τρέχουν» και τον μεταγραφικό σχεδιασμό, πρώτη μεταγραφή του ΠΟΑ που επίσης είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί, είναι ο Χρήστος Πατραμάνης, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Κ17 του ΟΦΗ.

Ο Χρήστος Πατραμάνης, είναι «παιδί» του ΠΟΑ και ουσιαστικά επιστρέφει στο Ατσαλένιο, έχοντας συμφωνήσει με τους Ατσαλενιώτες.

Παράλληλα, ο ΠΟΑ ενισχύεται και αμυντικά καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μενέλαο Καρανδινό, ο οποίος αποχώρησε από την Κ19 του ΟΦΗ και τη νέα χρονιά, εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί στη Γ Εθνική με τη φανέλα του ΠΟΑ.

Επιπλέον, για την αμυντική γραμμή, ο ΠΟΑ είναι κοντά και στην απόκτηση του Λευτέρη Γιαλούση, που έχει εμπειρίες και παραστάσεις και από παραπάνω κατηγορίες.

Οι παραπάνω μεταγραφές, αναμένεται να οριστικοποιηθούν άμεσα και να ανακοινωθούν επίσημα από τους Ατσαλενιώτες, που κάνουν προσπάθειες να αποκτήσουν και τους Λεονάρντο Σένκα-Μπάμπη Πήλιο, οι οποίοι τη περυσινή σεζόν, αγωνίστηκαν με τη φανέλα του ΑΟΑΝ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P